Dåpspose 2b

NYHET! Pose til dåpskjole

I Magasinet BUNADs nettbutikk får du nå denne posen til dåpskjole. Posen er i samme gode bomullskvalitet som bunadposene våre.

Klyper 3_300x273

Foto: Heidi Fossnes

Sterke klyper til deg som syr

Disse klypene egner seg spesielt godt som alternativ til knappenåler for deg som syr i skinn og kraftige stoffer. Én pakke inneholder 10 fargerike klyper.

Lampe m lys 2_300x332

Foto: Heidi Fossnes

Superpraktisk sammenleggbar LEDlampe

Denne lampen med LEDlys er ideell for deg som alltid har med deg håndarbeid, enten du er på reise eller på kurs. Den er liten og hendig og enkel å ta med seg i veska. Du lader den enkelt enten via vanlig stikkontakt eller med usb-kabel via PC eller Mac. Lampen har to forskjellige lysstyrker.

Mål: Lengde: 18,2 cm, Bredde: 4,2 cm, Tykkelse sammenslått: kun 2,8 cm, Vekt: 207 g

Prisen er KUN kr 698,-  pluss porto.

Selbu reinsdyr rød_200x211

Bli sett i vintermørket med denne stilige refleks-wrap'en med strikkemotiv!

Vi har fått inn en flott refleks-wrap til Magasinet BUNADs nettbutikk. Den måler 34 x 3 cm og har motiv hentet fra norsk strikkekultur. Derfor har den fått navnet Selbu reinsdyr rød.

Du får den til kun kr 89,- pr. stk. (eks. porto).

Kullaredkopp

Lekre serveringsbrett

Disse kjempesøte serveringsbrettene er belagt med kattuner fra Durán Textiles og laminert med plast, slik at de tåler en omgang med en fuktig klut. (NB! Må ikke kjøres i oppvaskmaskin) De måler 38 cm i diameter.

Se alle de fine variantene og bestill her

Holsjenter

Ny viktig film på DVD:

«Tre damer og ein draktskikk. Eit blikk på folkedrakttradisjonen i Øvre Hallingdal»

Ål Bygdekvinnelag har sammen med Døves media utgitt en DVD om draktskikken i øvre Hallingdal, Hol og Ål, og om tre damer som har arbeidet med denne tradisjonen, hver på sin måte.