Klyper 3_300x273

Foto: Heidi Fossnes

Sterke klyper til deg som syr

Disse klypene egner seg spesielt godt som alternativ til knappenåler for deg som syr i skinn og kraftige stoffer. Én pakke inneholder 10 fargerike klyper.

Bivoks 2_300x286

Foto: Heidi Fossnes

Bivoks i praktisk holder

Virkelig praktisk for deg som syr med lintråd. Da er jo bivoks et kjent tilbehør. Her ligger bivoksen i en hendig plastboks med slisser på toppen. Dette gjør at bivoksen ligger godt beskyttet. Boksen har slisser på toppen der du kan føre lintråden fint igjennom.
Prisen er KUN kr 79,- pluss porto.

Lampe m lys 2_300x332

Foto: Heidi Fossnes

Superpraktisk sammenleggbar LEDlampe

Denne lampen med LEDlys er ideell for deg som alltid har med deg håndarbeid, enten du er på reise eller på kurs. Den er liten og hendig og enkel å ta med seg i veska. Du lader den enkelt enten via vanlig stikkontakt eller med usb-kabel via PC eller Mac. Lampen har to forskjellige lysstyrker.

Mål: Lengde: 18,2 cm, Bredde: 4,2 cm, Tykkelse sammenslått: kun 2,8 cm, Vekt: 207 g

Prisen er KUN kr 698,-  pluss porto.

Trådkutter

Genial trådkutter!

Mange av oss vil gjerne ta sytøyet med inn på flyet når vi skal ut på tur. Men så er det denne sikkerhetskontrollen, da. Brodérsakser er jo klassifisert som potensielle mordvåpen. Ergelig å måtte kvitte seg med dem på flyplassen, ikke sant? Ikke all tråd lar seg gnage over med tennene heller! Men her er løsningen:
Pinner og puls

Nå har vi tynne strikkepinner i Magasinet BUNADs nettbutikk!

Mange har etterspurt tynne pinner til strikking av håndplagg. I mange av oppskriftene i redaktør Heidis «Håndplagg til bunader og folkedrakter» benyttes det pinner som er tynnere enn 2 mm, som nå ser ut til å være det tynneste garnbutikkene tar inn. Nå har vi klart å få fatt i et parti med pinner i størrelse 1,5 mm.
Pris kun kr. 59,- pr sett (5 stk.) pluss porto.

Pinner 1,25

ENDELIG! Nå har vi fått inn strikkepinner i nr 1,25 til nettbutikken vår!

Mange av våre lesere har etterspurt tynne pinner til strikking av håndplagg. I oppskriftene i redaktør Heidis «Håndplagg til bunader og folkedrakter» benyttes det ofte pinner som er tynnere enn 2 mm, som nå ser ut til å være det tynneste garnbutikkene tar inn. For en tid siden lyktes det oss å få tak i strikkepinner i nr. 1,5, og nå har vi også fått inn et parti av 1,25!